• A_Haunted_House_2_7 Филмски новини

  A Haunted House 2

  Датум на издавање: 17 Април, 2014 Студио: Open Road Movies Режија: Мајк Тајдс Сценарист: Марлон Вејнс, Рик Алварез...

 • Rio_2_8 Филмски новини

  Rio 2

  Датум на издавање: 10 Април 2014 Студио: 20th Century Fox Режија: Карлос Салданха Сценарист: / Улоги: Ана Хатаваи,...

 • x-men-days-of-future-past Филмски новини

  X-Men: Days of future

  Датум на издавање: 23 Мај 2014 Дистрибутер: Twentieth Century Fox Film Corporation Продуценти: Ричард Донер, Лорен Шулер Донер,...

 • captain_america__the_winter_soldier Филмски новини

  Captain America: The Winter Soldier

  Датум на издавање: 4 Април 2014 година Дистрибутер: Марвел Studios Производство: Кевин Феиџ Режија: Ентони Русо и Џо...

 • A_Haunted_House_2_7 Филмски новини

  A Haunted House 2

  Датум на издавање: 17 Април, 2014 Студио: Open Road Movies Режија: Мајк Тајдс Сценарист: Марлон Вејнс, Рик Алварез...

 • Rio_2_8 Филмски новини

  Rio 2

  Датум на издавање: 10 Април 2014 Студио: 20th Century Fox Режија: Карлос Салданха Сценарист: / Улоги: Ана Хатаваи,...

 • x-men-days-of-future-past Филмски новини

  X-Men: Days of future

  Датум на издавање: 23 Мај 2014 Дистрибутер: Twentieth Century Fox Film Corporation Продуценти: Ричард Донер, Лорен Шулер Донер,...

 • captain_america__the_winter_soldier Филмски новини

  Captain America: The Winter Soldier

  Датум на издавање: 4 Април 2014 година Дистрибутер: Марвел Studios Производство: Кевин Феиџ Режија: Ентони Русо и Џо...

Маркетинг

Слушај Кис радио